Familiedag

 Welkom op deze  familiedag  pagina

Hier vind je een kort overzicht van de familiedagen van de afgelopen jaren. Klik op de foto voor een vergroting.

familiedag 2001 - 2In 2001 namen Wiesje, Tonny, Babs en Baukje het initiatief om een familiedag te organiseren. Helaas viel de dag letterlijk in het water. In de stromende regen stonden de kinderen ons op te wachten voor een tochtje door de bosrijke omgeving van Oisterwijk op een fiets van Piet Plezier. Gelukkig was het tijdens de fietstocht droog, zodat het een heel gezellige tocht werd. Maar twee van ons kregen nog een oude rekening te vereffenen zodat ze de hele dag voor clown rondliepen. Later op de dag vonden we gelukkig onderdak in de hal van de SABO in Boxtel, zodat het hele programma “droog” kon worden afgewerkt. De dag werd afgesloten met live muziek en een barbecue op het landgoed van de fam. v.d. Dungen.

familiedag 2002 - 12002 Dit jaar nemen Monique, Hetty, Johan en Jan de organisatie voor hun rekening. Ook zij dachten goed weer te hebben maar dachten verkeerd. Het hemelwater komt met bakken tegelijk uit de lucht. En tijdens de koffie en het gebak komt na het nodige gebel en overleg Monique met de oplossing. Ze verhuizen met het hele gebeuren naar een kinderspeelpaleis, en dus werd het hele programma omgezet. Maar zowel groot als klein genoten van de attracties, en gingen met zijn alle vrolijk van de glijbaan. Zelfs de pick-nick kon doorgaan en werd binnen gehouden. Ook deze dag werd afgesloten met een barbecue in een zaal in Berghem.

familiedag 2003 - 12003 Joke, Greet, Henk en Dennie krijgen het stokje doorgereikt voor de organisatie. Dit keer hebben we goed weer roept Henk al vanaf de eerste minuut. En of de duvel er mee speelt, hij heeft gelijk gekregen. Na ontvangst in de Walnoot met koffie en gebak verhuist het hele gezelschap naar een camping in Liempde waar in een stralende zon het hele programma kan worden afgewerkt. Na een kleurrijke opening en een wilde rondedans op de trampoline volgde in de middag een Oriëntatierit naar, en Spoorzoeken met opdrachten in de Campina. De ballonnen wedstrijd die word gewonnen door Venna, en de dag word afgesloten met een barbecue op het terras, bij de kantine op de luxe boerencamping.

familiedag 2004 - 12004 Dit jaar zijn Gerrie, Marijke, Henrie en Geert aan de beurt. Na zo een geweldig mooie dag als vorig jaar kunnen wij niet achterblijven en we roepen hulp in. Met kaarsen voor de Pastoor van Olland en een fles Beerenburg voor Piet Paulusma lukt het, en ook nu hebben we stralend weer. De dag begint met koffie en gebak naast de kerk van de Pastoor, en dan vertrekt het hele gezelschap per  huifkar voor een tocht door natuurgebied de Geelders  met als eindpunt mini camping “De Geelders” waar de broodjes, en soep al klaar staan. We hebben voor deze dag  Oud Hollandse spelen op het programma staan, en dit is voor sommige toch moeilijker als het lijkt. Als in de loop van de middag ook nog een suikerspin arriveert kan het voor de kinderen niet meer stuk. En de dag word afgesloten met een warm en koud buffet.

familiedag 2005 - 12005 Het lot wijst Joke sr., Gudrun, Frank S, en Mark aan om hun schouders onder de organisatie te zetten. Zij beginnen net als iedereen met koffie en gebak, maar dit keer in de Bosch, en aansluitend een rondvaart over de Dieze. Dan terug naar Boxtel waar in de Walnoot, die tijdelijk verplaatst is naar het park, de broodjes klaar staan. In korte tijd wordt een terras ingericht. En al is het niet bloedheet, het blijft droog en alles kan gewoon buiten doorgaan. Ook zij hebben gekozen voor allerlei spelen, dit keer aangevuld met een groot springkasteel. En zo wordt aan het einde van de middag, deze gezellige en geslaagde (vijfde familiedag alweer), afgesloten met een barbecue.

familiedag 2006 - 12006 Onder een stralende zon verzamelde de hele familie zich dit jaar op het parkeerterrein van  “De Druiventros” in Berkel- Enschot. Vandaar ging het in een optocht richting Tilburg naar Natuurboerderij “De Walhoeve” voor een rondleiding op de geitenboerderij van de familie van Roessel. Dit was een interessant begin van een prachtige dag. Als iedereen na een uur genoeg heeft van de geiten en dikbil stieren, gaat de optocht terug richting Moergestel waar we neerstrijken op een van de terrassen van kanoboerderij “De Reusel” Hier had het feestteam een programma opgezet voor de rest van de dag. De kinderen hadden al volop plezier in de eenvoudige speeltuin en voor de “grote kinderen” onder ons stond de ouderwetse step klaar. En hoewel sommige niet verder kwamen dan het eerste bankje aan de waterkant en andere de (extra) verkorte route namen, was de lol er niet minder om. Want dan merk je toch dat 6 km een heel eind is. Maar gelukkig konden we daarna uitrusten op de gemotoriseerde wc potten, al reden die dan ook om het hardst op het asfalt parcours. Zelfs de kinderen kwamen er voor uit de speeltuin om mee te doen aan de wedstrijd. Aan het eind van de dag stond de tafel gedekt voor de bbq. En ook Uschi, Claire, Peter en Frank was het weer gelukt om er een geweldig gezellige dag van te maken met voor elk wat wils.

familiedag 2007 - 12007  Silvy, Evert-Jan, Pieter en Rob mochten dit jaar voor het nodige vermaak zorgen. En wat al lang de verwachting was, hebben zij waar gemaakt. Ze kozen voor een dagje Efteling. En hoe dit bij je jongste familieleden is aangeslagen hoef ik niet te vertellen. Het was een schot midden in de roos. Dat we nog zulk prachtig weer hadden kwam helemaal goed uit. En (bijna) iedereen, van oud tot jong ging mee overal in, van draaimolen tot achtbaan en python tot spookhuis. De lunch tussen de middag op het Herautenplein was goed gevonden en kwam op het juiste moment.. En deze geweldige dag werd afgesloten zoals zo’n dag afgesloten moet worden, met gewoon een frietje een flesje prik limonade en een snack in een van de vele restaurantjes in het park zelf. 

Jongens en meisje, bedankt voor deze dag.

familiedag 2008 - 12008 Baukje, Henk, Johan  en Mark kregen de taak toegewezen om de familiedag te organiseren. Maar helaas, nog nooit is het zo stroef verlopen als dit jaar. Maar dank zij de inzet en het doorzetten van Baukje, die de hele dag zowat in haar eentje heeft georganiseerd en later hulp kreeg van Henk is het toch nog een geweldig geslaagde dag geworden. Genneper Parken leent zich dan ook bij uitstek voor dit soort familie bijeenkomsten. En met een speurtocht langs de oevers van de Dommel en dwars tussen de koeien door kwam iedereen uiteindelijk uit bij de biologische boerderij waar de staldeuren voor iedereen wagenwijd openstonden, en de pick-nick tafels uitnodigden om het lunchpakket alle eer aan te doen. Maar helaas door een klein foutje (eerste pad had tweede pad moeten zijn) liep het voor één groep mis. Maar later op de midged-golfbaan kon iedereen zijn kunsten laten zien. Dat de banen door de kleintjes voor andere doeleinden werden gebruikt bewijst alleen maar dat zij zich ook geweldig hebben geamuseerd. Want zeg nou eerlijk. Als je met zulke  sokken  thuiskomt heb je toch wel flink gespeeld dacht ik zo. De dag werd afgesloten met patat en warme snacks waar iedereen op af vloog als hanen op een kroezelbos.  Maar ook deze dag was weer zeer geslaagd en daarom Baukje bedankt voor je geweldige inzet om van deze dag toch nog een geslaagd familiefeest te maken.

2009 voor dit jaar is er niemand aangewezen om deze dag te organiseren, maar is gevraagd wie het op zich wil nemen om ons eigen familie evenement in ere te houden. De lokatie waar we een optie op hadden is een ruime blokhut landelijke gelegen en midden in de bossen van het groene Brabant tussen de dorpskernen van Aalst en Waalre. Het grote speelveld is ongeveer 2300m2 groot en het volledige terrein is omheind door middel van een in de omgeving passend hekwerk, welk aan de toegangszijde is voorzien van 2 grote poorten welke afsluitbaar zijn. Op het terrein bevind zich in de punt een grote zandbak, geweldig voor de kleinste onder ons voor het bouwen van zandkastelen, watervallen etc. maar ook geschikt voor het bouwen van een oven of het koken op houtvuurtje, zoals broodbakken of pannekoeken.

Helaas, door de vele afmeldingen kon dit jaar de familiedag geen doorgang vinden. We hopen volgend jaar op een grotere deelname. Dus tot dan.

familiedag 2010- 12010 Voor dit jaar is dezelfde groep als in 2009 bezig geweest om deze dag te organiseren. En ditmaal hadden ze meer geluk voor wat de deelname betreft. Bijna iedereen was op deze dag aanwezig en we konden dan ook met 49 man/vrouw/kinderen sterk verschijnen aan de poort van het Billy Bird park Hemelrijk in Volkel. We hadden op wat beter weer gerekend, maar dat mocht de pret niet drukken en volgens onze inlichtingen heeft iedereen zich prima vermaakt in de enorm grote speeltuin op deze 10e familiedag. Dank zij Frank en Annet die buiten onder een afdak in de regen stonden te bakken kon binnen iedereen smullen van de royale BBQ. Na het uitdelen van het door de familie zelf geschreven familieboekje kon deze dag om half negen worden afgesloten en keerde iedereen weer huiswaarts maar wel met de mededeling “Dit moeten we echt ieder jaar blijven doen” Nou, aan ons zal het niet liggen.
Groetjes van Gerrie, Marijke, Babs, Geert

familiedag 2011- 22011 Dit jaar is de familidag georganiseerd door Joke, Gerrie, Geert en Jan. Ze hebben er de nodige tijd ingestoken, en het resultaat was een heerlijke middag in party en outdoor centrum “De Hooghei”. Dat het weer zich van zijn beste kant liet zien was natuurlijk een voordeel zodat we alle activiteiten die buiten plaatsvonden onder een stralende zon konden afwerken. Ging het wel niet allemaal volgens plan, de lol was er niet minder om. De kruiwagenrace, Boerenbeugel, Ringgooien, maar ook het warm en koud buffet na afloop kon ieders goedkeuring wegdragen. Vooral de kinderen die zoveel ijs konden eten als ze lusten en zelf mochten scheppen lieten zich van hun beste kant zien. Ook de cryptische familie filipinni was een succes, al werd er dan behoorlijk gespiekt en kwamen er zelfs zakjapanners aan te pas om de antwoorden te raden. En na een deskundige beoordeling van Jan over de punten van de wedstrijd ging de familietrofee naar de groep van Marijke. Famda mag nu een jaar bij haar op de schoorsteenmantel gaan staan pronken.

familiedag 2012 - 12012 Het feestteam heeft ons deze keer meegenomen over de landsgrenzen. Via een puzzelrit bereikten we de prachtige “boerderij belevenisoase  Irrland” in de buurt van Kevelaar. Hier in dit prachtige park hebben de kinderen genoten van alles wat tot hun beschikking stond. Van klim en spring kussens tot hooibergen, mais zwembad, buik, water en gewone glijbanen. Een veelzijdigheid tegen een paradijselijke prijs en gratis parkeren. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Overal in het 300.000m² grote speel paradijs staan overdekte plaatsen met barbecue en zit mogelijkheden. Meer dan 800 barbecues en ligstoelen zijn gratis te gebruiken en etenswaar mag je allemaal zelf meebrengen. Het mega glijbanenpark is een absolute must. Iedere glijbaan is anders.  Op de langste en breedste golvenwater glijbaan van Duitsland, of met doodsverachting op de kamikaze glijbaan die hartkloppingen  bezorgt aan ouders en kinderen. Maar ook in de verschillende actieschuren (8000m²) is met slecht weer vakantieplezier gegarandeerd. Daarom Marijke, Hetty, Babs en Loy bedankt dat jullie ons daarmee naar toe hebben genomen.

familiedag 2013 - 12013 Wat we ook denken over de familiedag, en met welke verwachtingen we ook naar deze dag toekomen, een ding is zeker, het te organiserende team doet al het mogelijke om het voor iedereen op deze dag zo plezierig mogelijk te maken.   Dit jaar hebben Joke, Wiesje, Nikki, Dennie en Pieter ons meegenomen naar de grote kinderspeeltuin Duinoord in Helvoirt. Een tuin die varieert van zandbak, klimkussens en stormbaan, tot surveivel tochten door de boomtoppen. Rijden op een echte quad? Geen probleem. Geen zorgen over eten en drinken, dat kan de hele dag door en was bij de intree inbegrepen. En of je nou een frietje lust of pizza, kroketten, ijs, pannekoek enz enz. alles was in overvloed aanwezig. Soep, stokbrood, hamburgers enz enz. We hebben de jeugd dan ook de hele dag alleen gezien als we ze toevallig tegen kwamen, want eten en drinken, ijs en snoep konden ze zelf zoveel en zo vaak halen als ze willen. En de volwassenen die konden  op hun gemak gezellig bijkletsen aan de lange tuintafels in de zonovergoten speeltuin. Alleen jammer dat Mirthe haar enkel verstuikte en flink gekneusd ermee de halve middag in het ziekenhuis heeft gezeten. Gelukkig viel het allemaal nogal mee en mogen we gerust zeggen dat het weer een zeer geslaagde dag was waar iedereen ongetwijfeld volop van heeft genoten.
Team 2013 bedankt, het was weer geweldig.

familiedag 20142014 Opnieuw heeft de familiedag ons naar het speelparadijs in het Duitse Irrland gebracht. Op veelvuldig verzoek hebben de organisatoren gekozen voor deze plaats omdat hier alles aanwezig is wat we op deze dag zoeken en waar voor de kinderen volop vermaak aanwezig is. En opnieuw hebben zij zich dan ook geen moment verveeld want we hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien. Ze hadden nog geen tijd om iets te komen drinken. Het is vooral dankzij Robert dat deze dag zo geslaagd is, omdat die de meeste voorbereidingen voor zijn rekening heeft genomen. De door een zon overgoten dag werd traditie getrouw afgesloten met een goed verzorgde BBQ en daarom een welgemeend “bedankt” aan Uschi, Aryan en Robert voor de goede organisatie.

familiedag 20152015 Dit jaar vierden wij onze traditionele familiedag op het terrein van de schutterij van st. Barbara en st. Joris in Boxtel. Leek het er op dat er regen op komst was, de vereniging had voor een grote party tent gezorgd zodat alles gewoon door kon gaan. Ook was er begeleiding bij het schieten met pijl en boog en met de kruisboog. Voor de kleinere onder ons was er een laser pistool. Ook diverse oud Hollandse spelen stonden klaar. Ook een korte speur/wandeltocht door het park stond op het programma. Voor ’s avonds had Babs de barbecue geadopteerd die uitstekend verzorgd en voorzien was. Ik geloof dan ook dat deze dag weer succesvol verlopen is, en tot slot kwamen er nog twee familieleden zich spontaan aanmelden om het volgend jaar deze dag te verzorgen. Bedankt allemaal dat jullie er waren.
Joke, Jan, Geert

 Naamloos-22016 Deze keer werden we door het organiserende team meegenomen naar een kamelen boerderij. Dat die beesten allemaal maar een bult hadden was ons na de ontvangst met koffie, cake en uitleg duidelijk. Alleen Nederland maakt onderscheid tussen een en twee bultige. In de stallen konden de beesten en beestjes geaaid en geknuffeld worden, wat ze ook goed toelieten, en daarna mochten de baby kamelen gevoerd worden met de fles. Jammer dat de regen roet in het gebeuren kwam strooien, maar binnen konden we ons tegoed doen aan de pannenkoeken en kamelenmelk. Daarna ging het terug naar Boxtel waar bij Hetty in de tuin de tafel was gedekt met verschillende broodjes en krentenbollen. De speurtocht door  het centrum van Boxtel leverde dank zij de mobile telefoons de nodige foto’s op, want elke  opdracht moest via dit medium worden bevestigd. En zo kwamen we er achter dat Boxtel niet alleen zijn eigen kasteel, maar ook zijn eigen Eifeltoren heeft. Bij terugkomst stond de patatkraam zowat in de tuin en kon ieder zich tegoed doen aan de nodige patat en snack’s. En opnieuw zijn er al drie nieuwe familieleden die klaar staan voor volgend jaar.

Hetty, Tonny en Sanne, bedankt voor deze prachtige dag, en Hetty speciaal voor het feit dat we gebruik mochten maken van jou huis en tuin.

 2017 Dat we ook dit jaar alle medewerking kregen van boven was wel duidelijk. Wat een prachtige zon overgoten dag. Nadat Baukje en Nikki ons hadden ontvangen met koffie en lekkers namen ze ons mee naar de Jacobshoeve. Hier stond opnieuw de koffie of iets anders klaar en daarna soep naar keuze met stokbrood. Maar de verrassing was wel duidelijk, we werden meegenomen naar Robs Roofvogel show. Hoewel hij nog niet zo lang bezig was, maakten hij er een echte verrassende show van. En dat de vogels met hun grote klauwen en spitse snavels vlak achter je op de leuning van de bank kwamen zitten moest je voor lief nemen, wat het wel extra spannend maakten. Ook het voer dat de vogels zelf gingen vangen zullen we niet gauw vergeten, net zo min als de wilde kip die bij Robin op haar arm vloog. Daarna werden we weer ontvangen in de tuin van Joke en Frank die extra voor de kinderen het zwembad hadden klaargemaakt wat een extra verrassing was. En dat de bbq heerlijk was dat spreekt vanzelf. Ook de vier nieuwe aangewezen vrijwilligers voor volgend jaar zijn al bekend en daarmee is duidelijk dat de jongere generatie het stokje gaat overnemen.

Joke en Frank ontzettend bedankt dat wij dit jaar met zijn alle van jullie huis, tuin en zwembad gebruik mochten maken. Dit geeft de familiedag een extra tintje. Maar vooral Nikki en Baukje bedankt voor deze geweldige dag en voor de tijd en moeite die jullie er in hebben gestoken. Ook de rest van de familie bedankt dat jullie er weer bij waren. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer op deze dag terug.

2018 Dit jaar was de organisatie in handen ven de jongere generatie en zij hebben deze dag een Mexicaans tintje meegegeven. Daarom was het voor de meeste familieleden dan ook een hele mooie gelegenheid om eens op een stier rond te rijden. En zij die de euvele moed hadden om er op te klimmen konden dan na afloop ook op een applaus van de kijkers rekenen. Jammer voor Greet dat het beest begon te bokken en haar er al meteen af had liggen. Ook oma Joke met haar 85 jaar wilde wel eens een ritje maken op dat beest. Maar toen hij door zijn poten zakte wou ze er wel vanaf. Ook het eten was in Mexicaanse stijl en dat het lekker was mag wel blijken uit het feit dat de kip al vrij snel op was. Ook het weer was ons weer heel goed gezind en daarom was het goed toeven in de grote tuin van Johan en Marijke. Al met al was weer een leuke en geslaagde dag waar ook alle vriendjes en vriendinnen van onze jongere familieleden bij aanwezig waren.

Johan, Jaques, Mirthe en Sam bedankt voor de organisatie van deze 18de familiedag en Johan en Marijke dat we daarvoor jullie tuin mochten gebruiken. Maar ook alle aanwezige familieleden bedankt dat jullie er weer waren en hopelijk tot ziens op de familiedag in 2019.

2019 Jammer, jammer, jammer dat het weer niet mee wilde werken aan deze zo goed verzorgde familiedag.De lokatie was prima, de verzorging was prima, alleen het weer was de spelbreker. Ze hadden zo  goed hun best gedaan om er iets moois van te maken en zelfs de naam hebben ze veranderd in Familie Festival en dat was na zoveel jaren misschien wel de goede zet om er weer wat meer actie in te krijgen. Maar hoe dan ook niemand kan zeggen dat ze zich hebben verveeld of dat er niets te doen was. Ook aan eten en drinken was de nodige aandacht besteed, en hoewel er door het weer weinig of geen gebruik werd gemaakt van het springkussen hebben ook de jongste onder ons zich niet hoeven te vervelen het nodige geleerd. (zie foto) De jonger generatie heeft het prima gedaan, maar om een of andere reden geven ze het stokje weer terug aan de oudste. Laten we maar aannemen dat dat komt omdat die misschien meer tijd hebben, in ieder geval Uschi, Dennie, Wouter en Hayke bedankt voor deze dag en de door jullie bedachte nieuwe naam Familie Festival houden we er in al hebben we er dan de naam van Famda aan toe gevoegd. Bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar op ons Famda Familie Festival  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is coronamuis.jpg2020  Helaas, maar ondanks alle goede voornemens bedoelingen en plannen kwamen we dit jaar Corona tegen. Een minder vriendelijk virus dat niet alleen ons Familie Festival, maar de hele wereld wist plat te leggen. Maar hoe moet je een Festival organiseren met zoveel familieleden die dan ook nog 1,5 meter afstand moeten bewaren. Dat is niet om te doen en bovendien ook niet zoals we onze familiedag gewend zijn. Marijke, Babs, Bauke en Jauke bedankt dat jullie het dit jaar wilden organiseren. We staan helemaal achter jullie besluit om het dit jaar over te slaan maar hopen dat we voor 2021 opnieuw een beroep op jullie mogen doen en hopen dat dan alles gewoon door kan gaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is collage-jpg-2-1024x605.jpg2021 Moest in verband met Corona ons familiefeest vorig jaar worden afgelast, dit jaar kon het wel door gaan. Gelukkig hebben dezelfde organisatoren er hun schouders onder gezet en het is een pracht feest geworden. Jammer alleen dat niet iedereen hierbij aanwezig was, want wat hebben we plezier gehad. eerst koffie, thee of limonade met gebak en dan per kano door de Dommel heel Boxtel rond. Ik ben op plaatsen geweest waarvan ik het bestaan niet eens wist. En wat een lol  onderweg. En een gespetter. Aanleggen bij de Zwaanse brug voor een drankje op de markt en dan het laatste stukje naar het eindpunt. Dat dan niet altijd alles gaat zoals het moet gaan nemen we voor lief, want ook dat hoort er bij en was uiteindelijk toch ook wel lachen. Ook de bbq bij Marijke en Johan in de tuin was weer goed verzorgd en heel gezellig. Ik kan alleen maar zeggen Babs, Marijke, Baukje en Jauke bedankt dat jullie er voor hebben gezorgd dat we ook dit jaar weer een bijzondere geslaagde familie doe dag hebben gehad. 

2022 Bijna was ons familiefeest dit jaar weer niet door gegaan omdat er niemand zich had aangemeld om het te organiseren. Maar gelukkig kwam er redding uit de de hoek van de harde kern en bood Marijke aan om wel iets te willen doen, maar dan in een verkorte versie. Ook Jauke en Babs wilden wel mee doen. Maar Marijke gaf aan het wel met Jauke samen te kunnen en ze hebben er  samen een gezellige dag van weten te maken. De ontvangst was net als altijd met koffie en gebak en dat was in het privé café van Johan en Marijke. Ze hadden voor deze middag een wandeling uitgezet door de landerijen tussen Boxtel en Gemonde en dat bracht ons op  plaatsen waar de meeste van ons nog nooit geweest waren. Ook met de familie quiz was het nog een heel gepuzzel maar met afkijken en spieken kwam iedereen er toch wel uit. Na afloop was er geen bbq maar soep met broodjes door Marijke en Jauke verzorgd en dat ging er goed in, net als de zelfgebakken appeltaart bij de koffie. Marijke en Jauke, bedankt voor deze gezellige middag waarbij iedereen weer eens heeft kunnen bijkletsen over van alles en nog wat, kennis kunnen maken met de jongste familieleden en de nieuwe vrienden en vriendinnen die de familie rijker is geworden. Hopelijk is iedereen weer enthousiast en hebben we voor 2023 weer een paar familieleden die voor ons familiefestijn zorg willen dragen. Marijke en Jauke bedankt voor de organisatie en Johan en Marijke bedankt voor de gastvrije ontvangst in jullie keldercafé.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Famda-met-fototoestel-PNG.png2023 Helaas, helaas. Hoe jammer het ook is, maar voor dit jaar hebben zich geen familieleden aangemeld die zich geroepen voelde om voor dit jaar de familiedag te organiseren. Is dit dan het einde van onze traditionele familie bijeenkomst waar we altijd zo’n geweldige bijeenkomst van hebben gemaakt? Het moment om ieder jaar de hele familie bijeen te zien? Broers, zussen, neefjes en nichtjes te ontmoeten. Hun vrienden en vriendinnen te leren kennen? Hun kinderen te ontmoeten? Gelukkig heeft Marijke dit ook begrepen en op het laatste moment toch nog een bijeenkomen weten te organiseren al is het dan in afgeslankt formaat. En laten we hopen dat voor 2024 iemand opstaat die er zijn schouders weer onder durft te zetten zodat we onze traditie weer gaan herbeleven. In ieder geval Marijke bedankt dat je er toch nog ingesprongen bent en het niet helemaal verloren is gegaan. Want al komt er maar een familielid, Ik ben er in ieder geval bij.  

2024 Ook voor dit jaar voelde zich niemand geroepen om de familiedag te organiseren. Maar gelukkig heeft Marijke toen het initiatief genomen om toch iets te gaan regelen. Hoewel het geen familiedag is geworden zoals we die kennen van vroeger, maar een familielunch. Dus gelukkig toch nog een bijeenkomst van de familieleden die elkaar graag willen blijven ontmoeten, alleen jammer dat dat altijd dezelfde zijn en we de rest verder niet meer te zien krijgen omdat ze niet kunnen, willen of geen zin hebben. Jammer dat ze het die ene keer in het jaar ook  nog af laten weten. Maar zolang ik kan blijf ik komen. Dus wie het ook gaar regelen volgende keer, IK BEN ER BIJ.