Familiepagina

.

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !

 

 

ooooooooooooooooooooooo

Wij feliciteren  

3 sept. – Frank

17 sept – Tonny

17 sept – Venna

18 sept – Mirthe

19 sept – Gudrun

23 sept – Tijn

28 sept – Sanne

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is taart28.gif

 

September 2023

Hallo familie,

We hebben nog een paar mooie dagen te goed, maar je moet er toch mee rekenen dat de dagen al weer korter worden. Tenminste zo komt het op mij over. En bovendien wordt het later op de avond ook al frisser. Is de zomer dan echt voorbij? Het lijkt er wel op. Maar gelukkig hebben we nog iets te goed. En jullie hebben je natuurlijk allemaal spontaan opgegeven. Marijke wil nu de familiedag op z’n kont zit toch nog proberen er een leuke dag uit te halen, en daar komen we natuurlijk met zijn alle massaal op af. Jammer is wel dat de kleinste de dupe worden, want zijn mogen er niet bij zijn. Da’s jammer. Ik had graag al die achterkleinkinderen ook wel weer eens willen zien. Ik zou zeggen “Laat maar komen, want wie niet kan regelt dat zelf wel” Maar misschien kan dat dan volgende keer. Verder wens ik iedereen die weer aan de studie gaat een heel goed jaar toe en voor diegene die klaar is heel veel succes met je verdere carriëre. En voor de rest: “Blijf gezond, dan zie ik jullie op de familiedag”

Groetjes Geert.

 

Moet onze familiedag na 23 jaar definitief verdwijnen?

Of heb jij al nagedacht over 

Famda’s Familie Festival

 Zou jij je ideeën voor deze dag niet willen uitvoeren? Meld je dan nu aan en geef je op als mede organisator voor deze dag.

        Voor een fotocollage ga naar de familiedag pagina of klik hier

 

Toch nog een Familie bijeenkomst?

Omdat er dit jaar geen liefhebbers zijn gevonden om een familiedag te organiseren, heeft Marijke het initiatief gevonden om dan toch nog een familiebijeenkomst te organiseren.  Gelukkig. Dan zien we elkaar toch weer eens allemaal. En nou maar hopen dat dan ook iedereen komt. De reacties waren in ieder geval  positief dus dat geeft goede hoop. Wat, hoe of waar, dat horen we te zijner tijd van Marijke, maar ik hoop jullie allemaal op die dag te mogen begroeten.

Maar laten we hopen dat er volgende keer weer een echte familiedag komt  waarbij iedereen aanwezig is, want ook de achter kleinkinderen horen tenslotte bij de familie.

Groetjes Famda

oooooooooooooooooo

famda--GIF--20-cmHelp !!

De familiedag gaat verdwijnen!!

o ooooooooooooooooooooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Moet-je-dit-lezen-PNG.png     

oooooooooooooooooooooooooooooooo

klik voor een vergroting  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20230812_171635-1024x885.jpg

Deze borden kwam ik tegen tijdens een fietstocht rond het Gaastermeer.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is animaatjes-zon-59331-1.gif

Heb jij leuke foto’s of een grappig verhaal? Een blunder gegaan?

Deel het met ons !!

Heb je een geweldige vakantie gehad? Heb je er mooie foto’s aan over gehouden? Ben je er trots op?  Wat zou het dan geweldig zijn als je die met ons zou willen delen. Dus stuur ons die herinneringen en laat ons allemaal mee genieten van jou vakantie. Klik hier voor vakantie herinneringen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is spreuk-1-paars-PNG-1024x209.png

.

Heb jij nog oude (familie) foto’s

Ik heb weer enkele foto’s in de oude schoenendoos gevonden en in het foto album ingeplakt. Klik op het album om ze te bekijken. En heb jij nog van die  oude portretjes, dan zie ik die heel graag om ze ook in het album te plakken.

ooooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fotoalbum-2-10-cm-hoog.gif

oooooooooooooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-horoscoop.gif

 

.

Een historisch hoekje

Klik op het wapen

oooooooooooooooooooo
Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO-POSTZEGELALBUM-2-P.png

Gezocht

Hallo lieve mensen. Tijdens de Corona en Lock-down ben ik op zoek naar bezigheden. En een daarvan is mijn verzameling postzegels op orde brengen. Dus ik dacht laat ik eens een oproep doen onder de familie of zij nog ergens oude ansichtkaarten enveloppen of wat dan ook hebben liggen waar niet meer naar om gekeken wordt. Knip dan de postzegels royaal uit en stuur ze op? Ik verzamel zegels van heel de wereld en zou er heel blij mee zijn om mijn verzameling uit te bereiden. En verzamel jij iets? laat het dan weten, ik help je graag daarbij.