Familiepagina

 

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !
…………….…………………………………

Wij feliciteren  deze maand

16 nov. Zedi

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    November 2019 

Hallo familie, 

De laatste maanden van het jaar zijn begonnen. De natuur maakt zich op voor de winter en het duurt nog maar even en er zit geen blad meer aan de bomen. Dus als je nog van de prachtige kleuren wilt genieten moet je nu het bos in gaan. De meeste paddenstoelen zijn intussen zowat verdwenen, maar hieronder nog eentje die ik van Liz heb gekregen. Maar niet alleen de natuur maakt zich klaar voor de winter, dat doen wij ook. De warme jas komt weer tevoorschijn, trui, enz. maar ook de ski’s liggen al weer geslepen en opnieuw in de wax gezet klaar voor gebruik. De reis is al geboekt en nu maar wachten tot maart (carnaval) voor onze jaarlijkse vakantie in het Oostenrijkse Flachau. Hetzelfde dorp waar ik in januari ook met de Shos naar toe ga. en hoe zit het met jullie? Gaat er nog iemand weg of ga je een andere winterse activiteit ondernemen? Laat het weten, liefst met een foto.

Groetjes Geert

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-LIZ-okt-2019-e1572861503947-1024x576.jpg

Oproep aan iedereen

Lieve mensen

Ik heb een vraag aan jullie allemaal. Ik ben met mijn fotoalbum zo’n beetje door mijn  oude foto’s heen. Wie van jullie heeft er nog die we niet gezien hebben en zou die op willen sturen of digitaal doorsturen om in het fotoalbum te plakken. Ik zou hier graag mee doorgaan, maar zonder foto’s is dat wel moeilijk. Je krijgt ze natuurlijk zo snel mogelijk terug. Dus zoek eens in jullie albums of fotolijstjes, schoenen dozen of er nog leuke foto’s tussen zitten. Er zijn er vast nog honderden in jullie bezit. AUB deel ze met ons.

             NOZELILIOLI-IN-DE-EFTELING-

famda--GIF--20-cm

Hé hallo!

..Ik ben nijdig.

000000000000000000000000

 

  Bijdragen Famda Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

Klikken voor vergrotingooooooo0oooooooooooooooo

.

          Waar eens mijn wiegje stond 

                    (klik op het wapen)

Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

beestenplaatjesSAY7VA6M.png 

.

Heb jij een hobby? Welke sport beoefen jij?

Graag zou ik er meer over  weten dus laat het weten

en je komt op de hobby pagina.      

sterrenkijkers12