Familiepagina

.

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kerstman-bewegende-animatie-0027.gif 00000000

 

 

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en voor het nieuwe jaar veel geluk, liefde en gezondheid.  

ooooooooooooooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ballonnen.gif

Wij feliciteren deze maand

6 Dec. Kevin

8 Dec. Loy

24 Dec. Lois

24 Dec. Rif

29 Dec. Wouter

 

Dec 2022

Hallo familie,

Sint is al weer lang en breed uit ons koude landje vertrokken en zit nu op zijn pantoffels en een glas sangria in zijn dikke knuisten voor de open haard. Wij zullen ons intussen klaar moeten maken voor een misschien wel winterse winter. Maar eerst komt die andere gezellige dikkert nog even langs. En dat is ook gezellig want met een glas gluhwein om je op te warmen is ook niks mis. Wijzelf zijn al druk bezig met onze wintervakantie die ons dit jaar naar Frankrijk zal brengen, en al hebben ze daar dan geen gluhwein of sangria, er zal vast iets lekkers onder de kurk te vinden zijn. Ik wens dan ook iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen, en hopelijk eens een paar leuke kerstfoto’s.  Hoe dan ook, heel veel plezier allemaal en tot in het nieuwe jaar.

Groetjes Geert.

 

oooooooooooooooooo

Dit keer in mijn schoenendoos een gedichtje dat ik heb gelezen in de dorpsbakkerij van Oud Heusden

famda--GIF--20-cm

ooooooooooooooooo

Famda’s Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

oooooooooooooooooooooo

 Tegeltjes wijsheid 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is A-afb-DEC-2022-jpeg-1022x1024.jpg
klik voor een vergroting 

 

Overleden

Op zaterdag 17 december ontvingen wij het droeve bericht dat de moeder van Gudrun is overleden. Wij wensen Gudrun, Jan, kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie Nieswandt dan ook heel veel sterkte met dit verlies van moeder, schoonmoeder, en oma.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is animaatjes-zon-59331-1.gif

Jou vakantie herinneringen

De vakantie is voor bijna iedereen alweer achter de rug. Hopelijk heeft iedereen genoten  van  zijn  vrije  dagen  en er geweldige herinneringen aan over gehouden. Er zullen ongetwijfeld ook weer vele prachtige foto’s zijn gemaakt en het zou geweldig zijn als je die met ons wilt delen. Dus stuur op die herinneringen en laat ons mee genieten van jou vakantie. Klik hier voor vakantie herinneringen.

.

Heb jij nog oude (familie) foto’s

Ik heb weer enkele foto’s in de oude schoenendoos gevonden en in het foto album ingeplakt. Klik op het album om ze te bekijken. En heb jij nog van die  oude portretjes, dan zie ik die heel graag om ze ook in het album te plakken.

ooooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fotoalbum-2-10-cm-hoog.gif

oooooooooooooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-horoscoop.gif

 

.

Nog meer vergane glorie.

Klik op het wapen

oooooooooooooooooooo
Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO-POSTZEGELALBUM-2-P.png

Gezocht

Hallo lieve mensen. Tijdens de Corona en Lock-down ben ik op zoek naar bezigheden. En een daarvan is mijn verzameling postzegels op orde brengen. Dus ik dacht laat ik eens een oproep doen onder de familie of zij nog ergens oude ansichtkaarten enveloppen of wat dan ook hebben liggen waar niet meer naar om gekeken wordt. Knip dan de postzegels royaal uit en stuur ze op? Ik verzamel zegels van heel de wereld en zou er heel blij mee zijn om mijn verzameling uit te bereiden. En verzamel jij iets? laat het dan weten, ik help je graag daarbij.