Familiepagina

.

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !
.

.

Juni 2024

Hallo familie,

Lieve mensen, ik ben aan de late kant deze maand. Ik weet het. Maar ik ben een week op vakantie geweest, en bij die boer had ik geen  internet,  Wifi en voor telefoonbereik moest ik helemaal voor de boerderij gaan staan, omdat ik anders geen bereik had, En dan merk je pas hoe afhankelijk we geworden zijn van  de social media. Alsof je van de wereld bent afgesloten. Van de andere kant ook wel weer fijn, want dan kom je weer tot rust en niet gauw even op je telefoon kijken of dit of dat wel open is, bereikbaar en waar het is. Dus kon ik ook deze site niet bijwerken omdat ik geen zin had om met mijn laptopje voor de boerderij te gaan zitten tikken. Nee, lekker met een boek en de koffiepot naast me in het zonnetje. Kijk, dat is pas vakantie. En zo  ben ik van plan het de komende zomervakantie ook te gaan doen. Misschien zet  ik dan die telefoon wel gewoon uit. Lekker toch. Maar dan kan ik dus ook niet  bereikt worden en dat is dan weer net een ander verhaal. Wil ik dat wel? Laten we eerst de vakantie maar eens afwachten en dan  zie we het  wel. Fijn dat jullie er weer allemaal  zijn en tot ziens.

Groetjes Geert.

Wij feliciteren deze maand

2 juni – Marijke

28 juni – Raf

ooooooooooooooooooooooooooooooo

Wat zegt

Famda

ervan

famda--GIF--20-cm
oooooooooooooooooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Moet-je-dit-lezen-PNG.png

oooooooooooooooooooooooooooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-horoscoop.gif

wat zegt 

jou

Horoscoop

 

.

Wie,  Waar  en  Wanneer?Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20231017_121016-624x1024.jpg

Weet jij. . .  Wie  dit is, Waar dit is, en in Welk jaar?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is spreuk-1-paars-PNG-1024x209.png
.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fotoalbum-2-10-cm-hoog.gif

Heb jij nog oude (familie) foto’s

Ik heb weer enkele foto’s in de oude schoenendoos gevonden en in het foto album ingeplakt. Klik op het album om ze te bekijken. En heb jij nog van die  oude portretjes, dan zie ik die heel graag om ze ook in het album te plakken.

  Coat_of_arms_of_Boxtel.svg.

Vroeger en Nu.

Klik op het Wapen   en kijk hoe Boxtel veranderd is.

oooooooooooo oooooooooooo oooooooooooo oooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO-POSTZEGELALBUM-2-P.png

Gezocht 

Hallo lieve mensen. Tijdens de Corona en Lock-down ben ik op zoek naar bezigheden. En een daarvan is mijn verzameling postzegels op orde brengen. Dus ik dacht laat ik eens een oproep doen onder de familie en iedereen die deze site bezoekt of zij nog ergens oude ansichtkaarten enveloppen of wat dan ook hebben liggen waar niet meer naar om gekeken wordt. Knip dan de postzegels royaal uit en stuur ze op naar v. Beethovenlaan 33. Ik verzamel zegels van heel de wereld en zou er heel blij mee zijn om mijn verzameling uit te bereiden. En verzamel jij iets? laat het dan weten, ik help je graag daarbij.