Familiepagina

 

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !
……………………………………………….

Wij feliciteren  deze maand

1 juli Baukje

6 juli Lisa

15 juli Jan

15 juli Mark

17 juli Jauke

18 juli Greet

25 juli Silvy  

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

     Juli 2020 

Hallo familie, 

We hebben intussen al mogen proeven van de zomer, en dat smaakte naar meer. Zonnige dagen, van ’s morgens tot ’s avonds en het verraderlijke daarvan is dat we snel vergeten dat we nog volop in de gevaarlijke corona periode zitten. Dus aub houd afstand en blijf voorzichtig.

Deze maand werd er naar aanleiding van een foto van Sanne flink wat over en weer geappt over de vakantie op camping de Rimboe in Lunteren en het Wad lopen. Ik heb er mijn fotoboeken eens op na geslagen en enkele foto’s gevonden over die vakantie en het Wad lopen. Een daarvan staat al op deze site op Famda’s pagina, en ik ben van plan er nog meer te gaan plaatsen. Na een poosje moet ik ze er weer af halen, omdat ik niet meer ruimte heb. Als ik deze gehad heb komen er foto’s van de eerst familiedag, daarna de 2e enz. Mochten jullie nog foto’s hebben van de Lunteren vakantie, of leuke herinneringen, dan wil ik die natuurlijk graag hebben. Voor mezelf, maar ook  om ze hier te plaatsen. Ook andere oude foto’s zie ik graag tegemoet. Dus zoek in je album of schoenendoos en maak er een foto van zodat we er allemaal plezier van hebben.

Groetjes Geert                                                                       

                         

 

Oproep aan iedereen

Lieve mensen

Ik heb een vraag aan jullie allemaal. Ik ben met mijn fotoalbum zo’n beetje door mijn  oude foto’s heen. Wie van jullie heeft er nog die we niet gezien hebben en zou die op willen sturen of digitaal doorsturen om in het fotoalbum te plakken. Ik zou hier graag mee doorgaan, maar zonder foto’s is dat wel moeilijk. Je krijgt ze natuurlijk zo snel mogelijk terug. Dus zoek eens in jullie albums of fotolijstjes, schoenen dozen of er nog leuke foto’s tussen zitten. Er zijn er vast nog honderden in jullie bezit. AUB deel ze met ons.

             NOZELILIOLI-IN-DE-EFTELING-

famda--GIF--20-cm

Hé hallo!

Kijk op mijn pagina voor

foto’s Wadlopen. 0000000000000000000000

 

  Bijdragen Famda Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

op

Klikken voor vergroting  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bewegende-ooievaar-plaatje-026.gifGeboren RAF

 ooooo0oooooooooooooooo

.

          Dit had je in  Boxtel nooit verwacht. 

                    (klik op het wapen)

Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

beestenplaatjesSAY7VA6M.png 

.

Heb jij een hobby? Welke sport beoefen jij?

Graag zou ik er meer over  weten dus laat het weten

en je komt op de hobby pagina.      

sterrenkijkers12 

En zolang de coronacrisis duurt en de zon schijnt, genieten we maar zoveel mogelijk in ons eigen tuintje.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-20-2020-20200519_152651-50-cm-1024x716.jpg