Familiepagina

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !
……………………………………………….

 

Wij feliciteren  deze maand

8 okt Ole

 8 okt Louis

10 okt Aryan

20 okt Frank S

25 okt Steffie

28 okt Sam 

 

 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

     Oktober 2020 

Hallo familie, 

Wat gaat het snel. En niet alleen met de tijd, maar ook met het weer. Zit je de ene dag nog in je zwembroek lekker in het zonnetje, de volgende dag moet je een trui of vest aantrekken. Heel raar allemaal. En dan die Corona tijd er ook nog bij zodat je eigenlijk niet weet waar je aan toe bent. Wel mond kapje of niet, Wel op vakantie of toch voor de zekerheid maar thuis gebleven. En dan al die mensen die maar net doen of er niks aan de hand is en gewoon nergens naar kijken. En niet alleen de jongeren, maar ook veel ouderen waarvan je zou verwachten dat ze wel iets meer verstand zouden hebben. Lieve familie, wees verstandig en ben voorzichtig. Want als het jou niet overkomt, jij kunt wel een ander besmetten. En dan? En zo  zal het ook wel zijn met ons familie festival. Wat moeten we daar mee? Wel door laten gaan met het risico dat of de helft het niet aandurft en thuis blijft. Of toch komen en het risico lopen besmet te raken? Organisatie, Ik snap het helemaal als jullie het niet aan durven en eerlijk gezegd ik zou het ook niet doen. Maar laat dan wel aan de familie weten wat er gaat gebeuren. En dan die folders van de wintersport die langzaam in de bus vallen. Wat ga je doen? Halve bezetting in de stoeltjeslift en gondels, lange rijen wachtende die echt geen 1,5 meter van elkaar blijven wachtten. Mogelijk maar beperkt skiën ivm voor of na de middag. Je onderkomen dat intussen flink in prijs verhoogd is. En dan nog het risico dat net in jou vakantie opnieuw alles op slot gaat en je niet naar huis kunt. En moet je thuis in quarantaine komt dat ook nog eens voor je eigen rekening. Dus lieve mensen denk goed na voor je een besluit neemt. Maar wat je ook besluit ik wens je in ieder geval lieve groetjes en tot de volgende keer

Geert        

Oproep aan iedereen

Lieve mensen

Ik heb een vraag aan jullie allemaal. Ik ben met mijn fotoalbum zo’n beetje door mijn  oude foto’s heen. Wie van jullie heeft er nog die we niet gezien hebben en zou die op willen sturen of digitaal doorsturen om in het fotoalbum te plakken. Ik zou hier graag mee doorgaan, maar zonder foto’s is dat wel moeilijk. Je krijgt ze natuurlijk zo snel mogelijk terug. Dus zoek eens in jullie albums of fotolijstjes, schoenen dozen of er nog leuke foto’s tussen zitten. Er zijn er vast nog honderden in jullie bezit. AUB deel ze met ons.

             NOZELILIOLI-IN-DE-EFTELING-

famda--GIF--20-cm

Hé hallo!

Kijk op mijn pagina voor

foto’s Wadlopen. 000000000000oooooooo0000000000

 

 

  Bijdragen Famda Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

o        kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkp

Klikken voor vergroting   

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is D2-Tegel-voor-Okt-2020-1024x1024.jpg 

.

       

  Nostalgie uit Boxtel 

                    (klik op het wapen)

  Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

oooooooioooooooo

 

beestenplaatjesSAY7VA6M.png

.

Heb jij een hobby? Welke sport beoefen jij?

Graag zou ik er meer over  weten dus laat het weten

en je komt op de hobby pagina

sterrenkijkers12