Familiepagina

.

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !

…………………………………………….

 

Wij feliciteren  deze maand

3 sept Frank v H

17 sept Tonny

17 sept Venna

18 sept Mirthe

19 sept Gudrun

23 sept Tijn

28 sept Sanne

   

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is taart28.gif

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

September 2022

Hallo familie, 

 De scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer van zijn of  haar vakantie adres terug. Sommigen hebben er al weer een  paar werkdagen opzitten, terwijl anderen nog even mogen nagenieten. Maar een ding is zeker, niemand kan er over klagen dat ze geen mooi weer hebben gehad. En nou zullen er wel weer bij zijn die klagen dat het veel te warm was, maar voor sommige is het toch nooit goed. Wij hebben in ieder geval goed weer gehad, en op dagen dat het echt te gek werd hebben we het zwembad opgezocht. We zijn in ons eigen Europa gebleven, en daar was het goed toeven. Vele leuke plaatsjes bezocht, terwijl ik helemaal geen liefhebber ben van stads vakantie’s. Ik zit liever ergens in de bergen, of in ieder geval daar waar ik de bergen kan zien. Maar een leuk stadje met zo’n  middeleeuwse stadskern en vakwerkhuisjes heeft toch ook wel iets. En als er dan een leuk terrasje in de buurt is kun je rustig blijven zitten, en heb je ook van de warmte geen last. Maar zoals aan elke vakantie een begin zit, zo zit er ook een einde aan en kunnen we ons weer richten op het volgende. En dat is in dit geval onze familiedag. Wel niet zoals we gewend zijn, maar het kan toch wel een leuke dag worden. Ik hoop in ieder geval jullie daar ALLEMAAL te zien en voor Marijke en Jauke heel veel succes bij het uitzetten van de Familietoer. 

Lieve groetjes, 

Geert

 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20220910-WA0004.jpg

.

Getrouwd

Aryan & Maaike

Op Vrijdag 9 September 2022

Van harte gefeliciteerd en wij wensen jullie  heel veel geluk en een geweldige toekomst samen.

Ook de wederzijdse ouders natuurlijk van harte geluk gewenst en we hopen jullie allen op 16 Oktober op onze familiedag  persoonlijk te mogen feliciteren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is spreuk-2-png.png

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wandelschoenen-in-gif-1024x795.gif

.

Jij komt toch ook ???  

op Zondag 16 oktober naar is ons familiefestival.

Bijzonderheden volgen nog, maar we  hopen jullie deze dag allemaal te mogen begroeten.

Er zijn volgens Marijke dit jaar geen kosten aan verbonden.

En als je al heb overgemaakt wordt dat vanzelfsprekend weer teruggeboekt.

 

oooooooooooooooooo

Er viel niks meer in mijn schoenendoos te snuffelen  

famda--GIF--20-cmDaarom iets anders. Kijk en huiver, want ook van jou heb ik zulke foto’s.

ooooooooooooooooo

Famda’s Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

oooooooooooooooooooooo

 Tegeltjes wijsheid 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is A-afb-SEPT-2022-jpeg-1022x1024.jpg
klik voor een vergroting 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VID-20220801-WA0000_Moment-opname-van-ole-uitsnede-835x1024.jpg
Hier op de oefenschans in Aqua Best met een verticale draai van 360 graden.

 

 

Ole definitief naar trainingskamp in Zweden

Ole heeft definitief vrij gekregen van school om mee te kunnen gaan op het trainingskamp in Zweden. Hier gaan ze in de regio Dalarnas Iän trainen op de skipisten van Idre Fjäll waar ze twee keer per dag een tijdblok hebben gereserveerd voor training en oefeningen op de piste en een keer per dag krachttraining. Hij zit in een groep van 7 en in totaal gaan ze met 14 personen. Hij is met zijn 11 jaar de jongste deelnemer.

We houden je op de hoogte en Ole, zet hem op jongen.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is animaatjes-zon-59331-1.gif    Jou vakantie herinneringen

De vakantie is voor bijna iedereen alweer achter de rug. Hopelijk heeft iedereen genoten  van  zijn  vrije  dagen  en er geweldige herinneringen aan over gehouden. Er zullen ongetwijfeld ook weer vele prachtige foto’s zijn gemaakt en het zou geweldig zijn als je die met ons wilt delen. Dus stuur op die herinneringen en laat ons mee genieten van jou vakantie. 

.

Heb jij nog oude (familie) foto’s

Ik heb weer enkele foto’s in de oude schoenendoos gevonden en in het foto album ingeplakt. Klik op het album om ze te bekijken. En heb jij nog van die  oude portretjes, dan zie ik die heel graag om ze ook in het album te plakken.

ooooooooooooo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fotoalbum-2-10-cm-hoog.gif

oooooooooooooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-horoscoop.gif

 

.

Ooit Boxtels trots

Klik op het wapen

oooooooooooooooooooo
Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO-POSTZEGELALBUM-2-P.pngGezocht

Hallo lieve mensen. Naar mate de Corona en dus de Lock-down langer duren ben ik op zoek naar bezigheden. En een daarvan is mijn verzameling postzegels op orde brengen. Dus ik dacht laat ik eens een oproep doen onder de familie of zij nog ergens oude ansichtkaarten enveloppen of wat dan ook hebben liggen waar niet meer naar om gekeken wordt. Knip dan de postzegels royaal uit en stuur ze op? Ik verzamel zegels van heel de wereld en zou er heel blij mee zijn om mijn verzameling uit te bereiden. En verzamel jij iets? laat het dan weten, ik help je graag daarbij.