Familiepagina

.

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !

…………………………………………….

Wij feliciteren  deze maand

16 nov. Zedi-Sam

    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is taart28.gif

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

November 2021

Hallo familie, 

Nog even en het jaar is weer voorbij. Het was er wel een met beperkingen, hoewel ikzelf daar niet zo’n last van heb gehad. De vakantie kon gewoon doorgaan, wel met veel fietsen en wandelen, uit eten was ook geen probleem alleen even van te voren regelen dat je binnen kunt. We zijn gevaccineerd, dus de deuren gingen zonder problemen gewoon open en we hoefden niet bang te zijn dat we anderen besmetten. Popfestivals waar duizenden op en tegen elkaar staan te dringen met al de gevolgen van  dien, daar kom ik niet. Alleen nu de winterperiode aanbreekt krijgen we alsnog een probleem, omdat in Oostenrijk de Q code maar een jaar geldig is. En aangezien we die al in Januari gehad hebben is hij dus niet meer geldig. Nou maar hopen dat voor die tijd de 3e prik beschikbaar is zodat we die ook kunnen gaan halen, dan hebben we er in ieder geval alles aan gedaan om onszelf en andere zoveel mogelijk te beschermen tegen het virus. En nou maar hopen dat iedereen dat doet, dan zijn we er zo snel mogelijk van af. Dus denk niet alleen aan het plezier, maar vooral aan je gezondheid en die van je naasten.

Groetjes allemaal, maar vooral  blijf gezond.

Geert

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is spreuk-2-png.png

oooooooooooooooooo

Met Famda snuffelen in de schoenendoos  

famda--GIF--20-cmOpnieuw oude foto’s

ooooooooooooooooo

Famda’s Familie Festival

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor deze dag in gedeelte over te maken. Maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd.

       Voor een foto collage ga naar de familiedag pagina of klik hier

oooooooooooooooooooooo

 Tegeltjes wijsheid 

 
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is November-2021-976x1024.jpg 

 

oooooooooooDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-horoscoop.gif

 

.

En het Dommeltje . . . . is foetsie. 

Klik op het wapen

oooooooooooooooooooo
Coat_of_arms_of_Boxtel.svg
beestenplaatjesSAY7VA6M.png

Heb jij een hobby? Beoefen je een sport?

Graag zou ik er meer over weten. Dus vertel het en je komt op de 

Hobby Pagina

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is sport8Y4EVEIN.png.gif

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO-POSTZEGELALBUM-2-P.pngGezocht

Hallo lieve mensen. Naar mate de Corona en dus de Lock-down langer duren ben ik op zoek naar bezigheden. En een daarvan is mijn verzameling postzegels op orde brengen. Dus ik dacht laat ik eens een oproep doen onder de familie of zij nog ergens oude ansichtkaarten enveloppen of wat dan ook hebben liggen waar niet meer naar om gekeken wordt. Knip dan de postzegels royaal uit en stuur ze op? Ik verzamel zegels van heel de wereld en zou er heel blij mee zijn om mijn verzameling uit te bereiden. En verzamel jij iets? laat het dan weten, ik help je graag daarbij.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ZEDI-Boomhut-1024x570.jpg

De Wolderse boomhut

We hebben er al eens eerder melding van gemaakt, maar in Waalre staat de boomhut van Zedi en zijn vriend en buurjongen Jesper. De hut is al eens gebruikt om een informatie film te maken, waarbij een complete filmploeg naar Waalre afreisde. Het Eindhovens Dagblad heeft er een keer een artikel aan gewijd, en steeds komt de Waalrese boomhut op een of andere manier weer in het nieuws. Inmiddels is de boomhut 8 meter hoog en telt 5 verdiepingen. Er is een eigen loungehoek, een vuurplaats, moestuintje. Ze zaaien bloemen voor de naast gelegen bijenstal van Pieter. Kortom ze zijn er steeds mee bezig en steeds komt er weer iets nieuws bij. Laatste project de twee meter hoge vlaggenmast. Wil je eens meekijken? Dat kan voortaan. De boomhut heeft sinds kort een eigen pagina op facebook en instagram. Dus klik op  De wolderse boomhut  kijk er eens rond en geniet mee van het uitzicht vanaf de 5de verdieping. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ZEDI-HUT-no-4.jpg

 

 

 

Foto boven: De hut in de zomer van 2021.

Foto links:   De hut in November 2021.